BedrijvengidsAlles over elk bedrijf


Alle bedrijven van uw land zijn per categorie en sector gesorteerd - België

Uw behoeften

'Ik ben op zoek naar informatie die zo vaak mogelijk wordt bijgewerkt om de juistheid van mijn klantenbestand en mijn communicatiecampagnes te waarborgen.'

Marc
Marketing en sales manager

Hoe profiteert u van de Bedrijvengids?

  • De Kompass bedrijvengids geeft u toegang tot gekwalificeerde informatie en een regelmatig bijgewerkte klantendatabase met 12 miljoen bedrijven .

  • U krijgt toegang tot een tool georganiseerd per regio en per sector , zodat u de beste kans bekomt om uw bedrijf te laten groeien.

  • In de hele wereld , krijgt u uitgebreide data, ongeacht de grootte van het bedrijf, van kleine handelaars en zelfstandige ambachtslieden tot multinationals.

  • Bent u geïnteresseerd in het opzetten van samenwerkingsverbanden, het vinden van prospects, of het verwerven van nieuwe klanten? Niets is gemakkelijker met de Kompass Gids. Met de thematische structuur kunt u uw doelgroep beter segmenteren om de doeltreffendheid en de precisie van uw totaal Marketingplan verder te boosten.

  • Kompass biedt gratis informatie aan die onze teams op een regelmatige basis updaten. Wellicht vindt u voor elk bedrijf het aantal werknemers, de details van hun producten en diensten, alsmede hun contactgegevens. De vele criteria, waarvan er gratis verstrekt en regelmatig bijgewerkt worden , staan garant voor goede resultaten voor uw marketing activiteiten: personeelsomvang, service informatie, postadres, één of meer telefoonnummers

Meer dan 10,000 klanten
vertrouwen ons om hun Business
te laten groeien!