BSP Kachels

BSP

Last update:

Contact - BSP Kachels

Wijckmansstraat 15/1
1820 Steenokkerzeel

België

Latest products added

E-monaco electrische haard

E-monaco electrische haard

Legal information - BSP Kachels

Informatie beschikbaar als optie
Nature Bijkomende vestiging : Verkoopskantoor
Hoofdvestiging Relaxgarden
Oprichtingsjaar 2009
Juridische vorm BVBA/SPRL/GmbH
Describe your Company and attract Business opportunities (BEL08) Groothandel in andere consumentenartikelen, n.e.g. (46499)
Maatschappelijk kapitaal
Registration No. 2282585588
Enterprise number 0811048078
BTW BE0811048078
No employees (address) Van 0 to 9 Employees
No employees Van 0 to 9 Employees
Kompass ID? BENKC00003637

Presentatie BSP Kachels

Bij BSP kachels ligt de  focus en expertise bij de verkoop van  pelletkachels. De klant staat bij ons altijd centraal. Wij werken immers enkel op afspraak en ontvangen de klanten in een huiselijke sfeer. Op die manier kunnen we rustig, ongestoord en in detail de mogelijkheden bespreken. In onze  concept toonzaal staan een  15 tal modellen opgesteld waarvan  2 werkend. Dat is de Bianca LUX 12Kw air pro 3, waar we via multi kanalisatie kunnen aantonen dat je met 1 kachel meerdere vertrekken kan verwarmen. Ook de  E-monaco LED kachel kan je in werking zien. Verder staat er ook een doorsnee  demo pelletkachel waar we duidelijk uitleggen hoe een pelletkachel juist werkt en wat de Palazzetti kachels zo uniek maakt tegenover andere merken op de markt.  Thuisbezoeken op het installatieadres zijn ook mogelijk.

Dankzij dit  uniek concept zijn wij in de mogelijkheid om onze kachels en installaties aan  zeer scherpe tarieven aan te bieden. Naast de officiële kortingen zoals aangegeven op de website bieden we ook kortingen en acties aan op maat van de klant

Laat je inspireren en informeren en maak vandaag nog  vrijblijvend een afspraak

Wij verdelen de  pelletkachels van Palazzetti, Royal, Nordica Extraflame en Qlima. Maak ook kennis met de meest courante modellen  houtkachels van Franco Belge, Your Fire en Jacobus. Voor diegene die houdt aan de klassieke modellen verdelen wij de kachels van Godin. 
Hout- en pellet kachels zijn tegenwoordig erg geliefd. Dit komt door de warmte en de gezelligheid welke een kachel met zich mee brengt. Een kachel geeft een fijne sfeer in huis. Ook zorgt een kachel voor een besparing in de portefeuille. Dit zijn al 2 goede redenen om een kachel aan te schaffen. Wij kunnen u daar bij helpen.  Electrische LED sfeerkachels kan ook, ontdek ze in onze toonzaal

1 product BSP Kachels

Location -  BSP Kachels

Other Companies recomended by Kompass:

Buy your prospection list
Purchase a Company list with the executives and contact details

Kerncijfers  BSP Kachels

Activiteiten  BSP Kachels

Producent Distributeur Dienstverlener