Contact - Dpo-Accountancy Noord

Gentstraat 337
9041 Oostakker

België

Fax +32 9 255 50 95

Legal information - Dpo-Accountancy Noord

Nature Hoofdkantoor
Oprichtingsjaar 1981
Juridische vorm Other
Describe your Company and attract Business opportunities (BEL08) Accountants en belastingconsulenten (69201)
Enterprise number 0422265843
BTW BE0422265843
No employees (address) Van 10 tot 19 Employees
No employees Van 10 tot 19 Employees
Kompass ID? BE0156068

Presentatie Dpo-Accountancy Noord

DPO is een dienstverlenende organisatie van accountants, belastingconsulenten, boekhouders, fiscalisten, juristen en bedrijfsrevisoren voor ondernemingen, vrije beroepers en andere organisaties.

Boekhouding :
DPO ondersteunt u en uw onderneming bij het voeren van de volledige boekhouding en alle fiscale formaliteiten, zowel als beginnend zelfstandige of als ervaren ondernemer.

Wij assisteren werkgevers bij hun loonberekeningen en die van hun medewerkers en de verplichte sociale en fiscale formaliteiten in elke fase van de arbeidsrelatie.

Accountancy :
DPO is uw persoonlijke coach als startende onderneming. We werken samen een gedetailleerd business en financieel plan uit, en verzorgen de administratieve formaliteiten bij de opstart.

Nadien zijn wij de bevoorrechte adviseurs van uw onderneming. De gegevens uit de boekhouding worden opgenomen in eenvoudige en overzichtelijke rapporten, die wij bespreken, analyseren en interpreteren om pro-actief informatie te bekomen die nuttig kan zijn voor uw toekomst.

Een (al dan niet familiale) overdracht of overname van een onderneming is een complex proces dat zeer goed moet voorbereid worden. DPO begeleidt u in het volledige overnametraject of delen ervan en kan het centrale aanspreekpunt zijn voor de diverse specialisten, zoals bedrijfsrevisoren, juristen, advocaten, bankiers, ...

Advies :
In elke levensfase van uw onderneming, bieden wij u efficiënte, praktische en op maat gemaakte oplossingen voor al uw vragen inzake personenbelasting, vennootschapsbelasting, BTW en diverse juridische materies. Voor een goede vermogensplanning en successieplanning, die beantwoorden aan uw persoonlijke behoeften en wensen, kan u ook bij ons terecht.

Audit :
DPO is eveneens een auditkantoor gespecialiseerd in commissarismandaten en in een brede waaier van controleopdrachten, zoals audit en advies bij fusies en overnames (due diligence), wettelijke controleopdrachten zoals inbreng in natura, quasi-inbreng, omzettingen van vennootschappen, fusies en splitsingen van vennootschappen, wijziging maatschappelijk doel, vereffeningsverslagen, beperking voorkeurrecht, uitgifte aandelen beneden fractiewaarde, interim dividenden, …

DPO Accountants en Belastingconsultent :
T : 09 255 50 94
F : 09 255 50 95
accountant@dpo.be

DPO Bedrijfsrevisoren :
T : 09 255 50 96
F : 09 255 50 87
revisor@dpo.be

Location -  Dpo-Accountancy Noord

Other Companies recomended by Kompass:

Buy your prospection list
Purchase a Company list with the executives and contact details