Yellowshape

Last update:

Contact - Yellowshape

Middelmolenlaan 175
2100 Antwerpen

België

Legal information - Yellowshape

Nature Hoofdkantoor
Oprichtingsjaar 2011
Juridische vorm BVBA/SPRL/GmbH
Describe your Company and attract Business opportunities (BEL08) Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's (62010)
Registration No. 2276462811
Enterprise number 0840282492
BTW BE0840282492
No employees (address) Van 0 to 9 Employees
No employees Van 0 to 9 Employees
Kompass ID? BE0019817

Presentatie Yellowshape

Een website ontwikkelen of optimaliseren voor je kmo? Of meer klanten genereren met onlinemarketing? Yellowshape uit Antwerpen maakt van het internet jouw 24/7-marketingmotor. Ons motto? Eerst nadenken, dan pas uitgeven.

Dat is makkelijk gezegd. In de praktijk is het echter niet zo eenvoudig. Internetmarketing is niet gratis en je hebt eindeloos veel mogelijkheden. Verkeerde keuzes leiden daarom snel tot hoge kosten. Of een suboptimaal gebruik van je mogelijkheden op het net.

Een professionele website in combinatie met de juiste onlinemarketing laat jouw kmo groeien. Maar als je enkel op goed geluk werkt, is de kans reeël dat het jou geld kost in plaats opbrengt.

Waarin investeer je het best? Je website? Facebook? Google Adwords? LinkedIn-marketing? SEO of SEA? Instagram? Of toch één van de vele andere mogelijkheden? Zonder grondige kennis van internetmarketing is het niet langer mogelijk deze vragen te beantwoorden. Precies daarom ontwikkelden wij onze Yes-workshop.

Tijdens de Yes-workshop leren wij jouw kmo, klanten, verhaal en visie kennen. Ook ontwikkel jij inzicht in je mogelijkheden op het internet. Samen met onze marketing- en webexperten werk je een internetstrategie uit gebaseerd op knowhow, feiten en bewezen resultaten. Zo betaalt iedere euro zich in veelvoud terug

Location -  Yellowshape

Other Companies recomended by Kompass:

Buy your prospection list
Purchase a Company list with the executives and contact details

Activiteiten  Yellowshape

Producent Distributeur Dienstverlener

Andere classificaties (voor sommige landen)

NACE-BEL (BE 2008) : Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's (62010)

NACE Rev.2 (EU 2008) : Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's (6201)

ISIC 4 (WORLD) : Computer programming activities (6201)