Meer over Kompass?

Kunnen de Kompass oplossingen mij helpen om mijn bedrijf internationaal te ontwikkelen?

Natuurlijk !

Om uw bedrijf internationaal te ontwikkelen, is één van de essentiële eisen om nauwkeurig te bepalen welke bedrijven te contacteren. Dit kan worden gedaan door het verfijnen van zoekopdrachten, die verder gaan dan de basis-bedrijfsinformatie die vaak op grote schaal beschikbaar zijn. Met de hulp van onze uniek classificatiesysteem, stelt de Kompass databank de gebruikers in staat om vast te stellen of bedrijven producenten, distributeurs of dienstverleners zijn van hun genoemde producten en diensten. Daarnaast profiteren gebruikers van de details die beschikbaar zijn in het Kompass classificatiesysteem, waaronder momenteel meer dan 55 000 producten en diensten te vinden zijn, die ongeëvenaard is.

Met regelmatige updates, kunnen wij u helpen bij het vinden van actuele contactgegevens van beslissingsnemers om zo te helpen bij de groei van uw bedrijf lokaal of internationaal.

Daarnaast zal onze internationale online promotie oplossing uw bedrijfsprofiel optimaliseren voor zoekmachines in meer dan 60 landen

60 Landen

24 Talen

Unieke
& internationale
classificatie