Alle evenementen van onze Premium klanten

Verfijn mijn zoekopdracht
3/5/2019 - 3/7/2019 WIJ ZIJN BIJ DE EXPOSITIE DUBAI

okt 2 2018

Neem deel aan een evenement

3/5/2019 - 3/7/2019 WIJ ZIJN BIJ DE EXPOSITIE DUBAI

Locatie Dubai City Centre / Verenigde Arabische Emiraten

Om zijn leiderschap in de wereld te consolideren over "ROTARY PUNCH met een grote perforatiebreedte", zal ons bedrijf de bekende tentoonstelling in Dubai bijwonen tussen 3/5/2019 - 3/7/2019.
In de Dubai-tentoonstelling 2019 zal ons bedrijf de presentatie geven op de stand met nee. H7-F14 over;
-ROTARY PUNCH machine en kabelgoot productielijn,
-Overgebrachte Pres Line voor wandbeugelproductie,
-Overgebrachte standaardlijn voor draadstangophangplaat,
- En veel meer innovaties zullen aan klanten worden gepresenteerd op stand H7-F14.
We verwachten al onze klanten.
Toon meer
De 15e Shanghai Socks Fair CHPE zette koers naar een nieuwe reis voor de sokindustrie
 
Volgens statistieken bedroeg het jaarlijkse exportvolume van Chinese stoffen sokken in 2018 16.227 miljoen paar, een stijging van 6,2% ten opzichte van het voorgaande jaar, een lichte vertraging ten opzichte van de groei in 2017. Tegelijkertijd bedroeg de jaarlijkse exportwaarde van Chinese stoffen kousen in 2018 US $ 6.192.471.000, een stijging op jaarbasis van 7,5%, die groter was dan de groei van 6,3% in 2017. In 2018 bedroeg de gemiddelde jaarlijkse exportprijs van Chinese stoffen sokken 38,162,000 miljoen Amerikaanse dollar per paar, wat ook groter is dan het paar van 37,728 dollar / miljoen in 2017. Dus, China's kousenindustrie van volume en prijsstijgingen Yang geleidelijk overgang naar het tijdperk van producten met een hoge toegevoegde waarde in ruil voor een groter marktaandeel, en deze functie is niet alleen tot uiting in de uitlaat einde van de traditionele verkoopkanalen, ook in de binnenlandse consumentenmarkt Het werd bevestigd in het midden.

Als een getuige van China en de wereldwijde ontwikkeling van de markt platform Sokken autoriteit - Shanghai International Kousen Purchasing Fair (afkorting: Shanghai sokken kruising CHPE) onder de zorgvuldige teelt van de organisatoren, diep Kousen markt voor 14 jaar. Op basis van de Chinese sokken industrie tentoonstelling, een collectie van hoge kwaliteit breigoed merk in binnen- en buitenland, fabrikanten, dealers en andere exposanten, met een beroep op de Shanghai stedelijke invloed en unieke wijze straling, verbonden aan de opbouw van high-end binnenlandse en buitenlandse export fase voor de industrie Een combinatie van professionele mode-platforms.

De tentoonstelling van de Aite Yi Limited (Azië) tentoonstelling, Shanghai Gehua Exhibition Planning Co, Ltd, Hai Yi Song Exhibition Services Ltd gezamenlijk een groots zal in Shanghai World Expo Exhibition 02-04 maart 2020 gehouden. Op dit moment is de tentoonstelling volledig gelanceerd. De tentoonstelling in combinatie met de huidige trends kousenindustrie, op basis van de dienstverlenende bedrijven import en export, OEM en brand marketing aan de andere behoeften te sluiten, is het ontworpen om diversificatie voor de beenmode industrie handel docking fabrikanten en afnemers en de industrie te bieden aan de meest recente informatie te verkrijgen Efficiënt platform. De volgende vijf grote tentoonstellingen kunnen worden bekeken om de duidelijke positionering van het evenement snel te begrijpen:

'S werelds toonaangevende sok speciale tentoonstelling. Focus op de ontwikkeling van de sokkenindustrie en voldoen aan de inkoopbehoeften van kopers op verschillende niveaus en in verschillende groepen. De unieke positionering heeft de tentoonstelling nu tot een wereldwijde toptentoonstelling op dit gebied gemaakt.

Exposanten uit verschillende delen van de wereld zullen het industriefestival houden. Brengt exposanten en paviljoens uit Italië, Duitsland, Spanje, Japan, Zuid-Korea, Turkije, Pakistan, Taiwan, Zhuji, ten noordoosten van Liaoyuan, Haining, Yiwu en andere regio's van de wereld, presentatie van de gehele categorie van sokken gerelateerde producten.

Een nieuwe generatie merken ontwikkelen en kwaliteitskanalen uitbreiden. De tentoonstelling biedt de bron van kracht voor branding en nodigt modekopers van bekende dealers, agenten, warenhuizen, winkels voor merkverzameling, modemerken en andere mode-inkopers uit om hoogwaardige klantbronnen te bezoeken en te ontwikkelen voor de ontwikkeling van merkstrategieën.

Open de ecoketen van de kledingindustrie en deel bronnen. Doe mee met Shanghai International Fashion Show, Shanghai International Lifestyle Fashion Show, Shanghai International Lifestyle Fashion Show, Shanghai International Footwear Exhibition, en open kopers van relevante kledingvelden om grondstoffen te delen.

Een aantal activiteiten gericht op hotspots in de industrie. Mode sokken, catwalks, innovatieve sokken technische seminars, kleding salons, zakelijke matching sessies en vele andere tentoonstelling ondersteunende activiteiten, diepgaande analyse van hete onderwerpen in de industrie, leidende de trend van ontwikkeling.

De show van dit jaar bevat een breed scala aan nieuwste producten en geavanceerde technologieën in katoenen sokken, kousen, leggings, kousengarens, kousenmachines, naadloos ondergoed, homewear en pyjama's. Samen met de tentoonstelling zal de totale tentoonstellingsschaal 50.000 vierkante meter bereiken en zullen ongeveer 800 exposanten gezamenlijk ongeveer 20.000 professionele bezoekers van over de hele wereld verwelkomen. Grijp de zakelijke mogelijkheden en begrijp de nieuwste informatie, bezoek de officiële website van de tentoonstelling http://www.chpe.com.cn/en/.

Neem contact met ons op:
Shanghai Ai Ge Exhibition Service Co., Ltd.
Telefoon: + 86-21-61276569
E-mail: chpe.overseas@ite-gehua.com
Toon meer
ZERTIFIKAT   	IATF 16949:2016

nov 21 2018

Andere

ZERTIFIKAT IATF 16949:2016

Datum 


Productie van geslit bandstaal en maatwerk in warmgewalste,
koudgewalste en gefinishte uitvoering alsmede aluminium,
roestbestendig staal en elektroband
Toon meer
De productie van katoen/lycra heren broek

nov 5 2018

Nieuw product

De productie van katoen/lycra heren broek

Datum 

Production of lycra cotton washed men's trousers / pants in Istanbul Turkey.
Toon meer
maanodo TECH van hoge kwaliteit materialen

sep 13 2018

Nieuw product

maanodo TECH van hoge kwaliteit materialen

Datum 

maanodo TECH console Montage is gemaakt van Aluminium en roestvrij staal met behulp van laser. In de keuze van het materiaal was het voor ons zeer belangrijk, de duurzaamheid en recycleerbaarheid.
Toon meer
We can print your patterns on fabrics and produce shirts for your label.....
% 97 cotton % 3 lycra fabrics...
Toon meer
Terug naar boven