1)IFC-2030 l Gefluïdiseerd reinigingssysteem - Product

 Gyeonggi-do  -  Zuid-Korea
Verified company
1)IFC-2030 l Gefluïdiseerd reinigingssysteem
  • 1)IFC-2030 l Gefluïdiseerd reinigingssysteem
"Gefluïdiseerd bed" is een bed dat zich in een staat van fluïdisatie bevindt. De staat van fluïdisatie wordt bereikt wanneer de afzonderlijke deeltjes vaste stof microscopisch van elkaar worden gescheiden door het bewegende gas. Dit "wervelbed" van deeltjes heeft ongebruikelijke eigenschappen die duidelijk verschillen van die van het gas of van de

Description of the Product

"Gefluïdiseerd bed" is een bed dat zich in een staat van fluïdisatie bevindt. De staat van fluïdisatie wordt bereikt wanneer de afzonderlijke deeltjes vaste stof microscopisch van elkaar worden gescheiden door het bewegende gas. Dit "wervelbed" van deeltjes heeft ongebruikelijke eigenschappen die duidelijk verschillen van die van het gas of van de vaste deeltjes. In plaats daarvan gedraagt het gefluïdiseerde bed zich opmerkelijk als een vloeibare toestand. Een uniek kenmerk van gefluïdiseerde deeltjes is de relatief hoge warmteoverdracht die zeer isotherme omstandigheden oplevert, evenals een uitstekende warmteoverdracht naar vaste oppervlakken.

De combinatie van uitstekende warmteoverdrachtseigenschappen en hoge warmtecapaciteit is ideaal voor het bereiken van snelle stabilisatie bij isotherme omstandigheden.

Door de eigenschappen van een gefluïdiseerd bed is het mogelijk om de temperatuur in de kamer eenvoudig te regelen en een reinigingsproces te verkorten.

Price of the Product

Prijs niet meegedeeld

Characteristics of the Product

  • Model IFC-2030

I want to get more details about the product

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Verplichte velden