CNC-frezen van onderdelen en componenten of KOVO Koudelka s.r.o.

Product

CNC-frezen van onderdelen en componenten
  • CNC-frezen van onderdelen en componenten
KOVO-KOUDELKA s.r.o. is een familiebedrijf gevestigd in Damníkov u Lanškrouna, district Ústí nad Orlicí. Het is een van de kleinere engineeringbedrijven met een persoonlijke benadering van de klant.

Dankzij deze aanpak, productiekwaliteit en redelijke prijs behoort het tot de toonaangevende Tsjechische leveranciers van CNC gefreesde en g...

Description of the Product

KOVO-KOUDELKA s.r.o. is een familiebedrijf gevestigd in Damníkov u Lanškrouna, district Ústí nad Orlicí. Het is een van de kleinere engineeringbedrijven met een persoonlijke benadering van de klant.

Dankzij deze aanpak, productiekwaliteit en redelijke prijs behoort het tot de toonaangevende Tsjechische leveranciers van CNC gefreesde en gedraaide onderdelen.
CNC-gefreesde en gedraaide onderdelen van staal en non-ferrometalen worden geproduceerd in de topfreescentra van Hurco. Deze machines blinken uit in de zeer snelle toepassing van programmering direct op de machine, waardoor de vervelende en veeleisende voorbereiding van programma's wordt geëlimineerd. Dit leidt tot een efficiënte productie van gefreesde en gedraaide onderdelen, evenals productiekosten van onderdelen en componenten.

Wij bieden gefreesde en gedraaide onderdelen in zowel stuks- als serieproductie. Op het gebied van CNC gefreesde en gedraaide onderdelen biedt het bedrijf de volgende opties:
- CNC-frezen van onderdelen en componenten tot 1200 x 600 mm met een maximaal gewicht van 300 kg
- productie van gedraaide onderdelen en componenten met een nauwkeurigheid van 0,01 mm
- precisie draadfrezen
- 3D-bewerking van onderdelen

Precisie gefreesde en gedraaide onderdelen gemaakt van non-ferrometaalstaal worden voornamelijk geproduceerd voor de engineering, kunststofverwerking, automotive en andere industrieën.

Meer informatie is te vinden op www.kovo-vyroba.cz

Price of the Product

Prijs niet meegedeeld

Ask for a quote

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Verplichte velden