Compacte veegmachine Nilfisk SW250 of NILFISK

Product

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw gebouw proper en uitnodigend te houden voor uw klanten. De Nilfisk SW250 achterloop veegmachine biedt indrukwekkende prestaties voor het reinigen van zowel buiten- als binnenruimtes. Hij verzamelt en verwijdert stof, vuil, puin, zand, sigaretten, etc. tot 6 keer sneller dan handmatige reiniging (bezem). <...

Description of the Product

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw gebouw proper en uitnodigend te houden voor uw klanten. De Nilfisk SW250 achterloop veegmachine biedt indrukwekkende prestaties voor het reinigen van zowel buiten- als binnenruimtes. Hij verzamelt en verwijdert stof, vuil, puin, zand, sigaretten, etc. tot 6 keer sneller dan handmatige reiniging (bezem).

Deze compacte en lichte veegmachine kan ook worden ingezet in drukke gebieden. De borstel wordt aangedreven door de wielen van zodra de veegmachine in beweging gezet wordt door de gebruik. Aangezien er geen motor is, is de werking dus zeer stil en overdag mogelijk om de productiviteit te verhogen.

Dankzij zijn snelheid en productiviteit is de Nilfisk veegmachine een ideale keuze voor toepassingen zoals het reinigen van kleine fabrieken, parkeergarages, winkelcentra, scholen, werkplaatsen, busstations.

Price of the Product

Prijs niet meegedeeld

Technische details

Uw voordelen :
  • 'Over de kop' veegprincipe voor uitstekende veegprestaties
  • Capaciteit voor langdurig gebruik: vuilcontainer met inhoud van 38 liter, die open gehouden kan worden voor het weggooien van grote stukken vuil en het leegmaken van vuilnisbakken enz.
  • Eenvoudig manoeuvreren: Grote non-marking wielen voor licht duwen en sturen
  • Rekent af met stof: Geïntegreerd filter voor verbeterde stofbeheersing en gebruikerscomfort
  • Robuust en geschikt voor buitengebruik: sterk roestbestendig chassis
  • Zo goed als onderhoudsvrij: eenvoudige mechanische constructie met riemaandrijving. Geen motor of batterij
  • De ergonomische duwbeugel is aanpasbaar aan de lengte van de gebruiker (3 posities)
  • De vuilcontainer blijft op zijn plaats zelfs als de veegmachine in een rechtopstaande positie wordt opgeborgen of aan de muur gehangen

Ask for a quote

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Verplichte velden