Cortec VPCI 126 | Dampfase-corrosieremmer | VPCI-zakken of Valdamark Ltd

Product

Cortec VPCI 126 | Dampfase-corrosieremmer | VPCI-zakken
 • Cortec VPCI 126 | Dampfase-corrosieremmer | VPCI-zakken
 • Cortec VPCI 126 | Dampfase-corrosieremmer | VPCI-zakken
 • Cortec VPCI 126 | Dampfase-corrosieremmer | VPCI-zakken
Cortec VPCI 126 ® ( corrosieremmer in de dampfase) is een lijn van hoogwaardige films die uw metalen producten voorzien van 's werelds meest effectieve corrosiebescherming.

Cortec VPCI 126 is effectief tegen alle gebruikelijke v

Description of the Product

Cortec VPCI 126 ® ( corrosieremmer in de dampfase) is een lijn van hoogwaardige films die uw metalen producten voorzien van 's werelds meest effectieve corrosiebescherming.

Cortec VPCI 126 is effectief tegen alle gebruikelijke veroorzakers van corrosie, waaronder roest, zeelucht, oxidatie en witte roest voor een periode van maximaal 5 jaar. Zodra uw goederen hermetisch zijn verzegeld in een van de verpakking formaten, zak, zak of film is het eenvoudig om ervoor te zorgen dat uw waardevolle producten op de lange termijn worden beschermd! Cortec VPCI 126® vervangt effectief de behoefte aan conventionele roestpreventiemethoden zoals oliën en droogmiddelen. Verdere besparingen kunnen ook worden bereikt met een Cortec-corrosieoplossing doordat VPCI® de noodzaak elimineert voor procedures voor het ontvetten of verwijderen van coatings die voorheen nodig waren.

Cortec VPCI 126 blauw is transparant waardoor identificatie van onderdelen een eenvoudig proces is. Verder is het materiaal aminen, fosfaten en halogeenvrij. Het is ook 100% recyclebaar en volledig niet-giftig, waardoor het veilig is voor iedereen die ermee omgaat! Deze serie films is standaard in voorraadzakjes met ritssluiting verkrijgbaar of kan in verschillende vormen, formaten en formaten worden omgezet. Geschikt voor het beschermen van kleine metalen onderdelen tot aan grote items waarvoor mogelijk een containerliner nodig is voor reizen over zee. De VPCI 126 blauwe film gebruikt de meest geavanceerde harsen en grondstoffen om u standaard de beste prestaties te geven. Voor projecten die een meer technische oplossing vereisen, kunnen we constructies op maat maken volgens uw exacte vereisten. Of u nu een verbeterde scheur- en perforatieweerstand of vochtwerende eigenschappen nodig heeft, wij kunnen een VPCI film op maat maken.

Bescherming tegen corrosie

Cortec VPCI 126 Blue is in staat om verpakte metalen onderdelen te beschermen tegen zout, overmatige vochtigheid, atmosferische gevaren, condensatie en vochtschade. Eenmaal ingesloten in uw pakket, verdampt de VPCI-corrosieremmerformule en condenseert op het oppervlak van uw onderdelen. Dit geldt ook voor moeilijk bereikbare onderdelen en gebieden binnen uw product! VPCI biedt marktleidende, best-in-class bescherming voor zowel de buitenkant van uw product als ook die 'moeilijk bereikbare' binnenruimtes. Het VPCI®-systeem is ontworpen om goed op lange termijn te werken. In tegenstelling tot alternatieven beschermt VPCI 126 blauw uw goederen zowel tijdens transport als opslag. Of uw goederen nu in het binnenland of naar het buitenland reizen, het beschermingsniveau dat door VPCI wordt geboden, kan alle claims voor beschadigde of defecte producten door roest effectief elimineren.

Milieubewustzijn en recyclebaarheid

Cortec VPCI 126 blauw is goedgekeurd door een wereldberoemde instelling met betrekking tot de efficiënte recycling en verwijdering van alle verpakkingsmaterialen die Cortec-gepatenteerde formules bevatten. Het onderzoek, de ontwikkeling en de productie van ecologisch duurzame corrosieremmende producten is een kernbelofte voor Cortec. Typisch wordt de VPCI 126 blauwe film gemaakt van minimaal 20% gerecycled materiaal. Deze producten zijn standaard volledig recyclebaar, waardoor de milieuprestaties van uw merk nog verder worden verbeterd.

Metalen beschermd door Cortec VPCI 126
 • aluminium
 • Gegalvaniseerd staal
 • Koolstofstaal
 • Siliconen staal
 • RVS
 • Koper
 • Messing
 • Gietijzer
Maten en constructies

Cortec VPCI 126 blauw is een thermisch lasbaar product. Het kan worden gebruikt met verschillende verpakkingsmachines, maar voor een optimale sealkwaliteit kijk eens naar onze ISZ  impulse heat sealer machines. Deze apparaten zijn marktleidend en hebben geen opwarmtijd terwijl ze consistente lassen produceren voor elke lascyclus.

We hebben een verscheidenheid aan VPCI 126 blauwe zakken met ritssluiting in verschillende maten, waaronder -

VpCI-126 Zak met ritssluiting 3.25 ″ x 5 ″ (5000 zakken per doos) (80 mm x 130 mm)
VpCI-126 Zak met ritssluiting 4 ″ x 6 ″ (2000 zakken per doos) (100 mm x 150 mm)
VpCI-126 Zak met ritssluiting 6 ″ x 8 ″ (1000 zakken per doos) (150 mm x 200 mm)
VpCI-126 Zak met ritssluiting 8 ″ x 10 ″ (1000 zakken per doos) (200 mm x 250 mm)
VpCI-126 Zak met ritssluiting 10 ″ x 12 ″ (1000 zakken per doos) (250 mm x 300 mm)
VpCI-126 Zak met ritssluiting 10 ″ x 14 ″ (1000 zakken per doos) (250 mm x 350 mm)
VpCI-126 Zak met ritssluiting 12 ″ x 12 ″ (1000 zakken per doos) (300 mm x 300 mm)
VpCI-126 Zak met ritssluiting 12 ″ x 18 ″ (500 zakken per doos) (300 mm x 450 mm)
VpCI-126 Zak met ritssluiting 18 ″ x 24 ″ (250 zakken per doos) (450 mm x 600 mm)
VpCI-126 Zak met ritssluiting 24 ″ x 30 ″ (125 zakken per doos) (450 mm x 600 mm)

Cortec VPCI 126 Krimpfolie

Deze krimpfolie maakt gebruik van de nieuwste foliemateriaaltechnologie om uw waardevolle metalen producten de meest effectieve roestbescherming te geven. Cortec VPCI 126-krimpfolie beschermt een breed scala aan metalen tot 5 jaar tegen de gebruikelijke boosdoeners. Deze omvatten roest, oxidatie, aanslag en vlekken. Net als bij andere Cortec-corrosieoplossingen, is het niet nodig om oude roestpreventiemethoden zoals oliën en droogmiddelen te gebruiken. Hier bewijst de 'waardevergelijking' van VPCI 126 zich echt met verdere kostenbesparingen voor de eindgebruiker. Deze krimpfolie is transparant waardoor de onderdelen binnenin gemakkelijk te zien en te inspecteren zijn. Bovendien bevat dit product geen fosfaten, aminen of op halogeen gebaseerde materialen. Niet giftig en recyclebaar.

Cortec VPCI 126 Slang

Deze slang is vervaardigd met behulp van dezelfde hoogwaardige, hogedichtheidspolyethyleen (HDPE) en VPCI-corrosieremmerformule als in onze 126 blauwe zakken. Multimetaal VPCI (dampfase corrosie-inhibitoren) zoals deze kunnen zowel ferro als non-ferro metalen beschermen tegen corrosieversnellers. Het afdichten van uw product in deze slang geeft bescherming tegen roest, aanslag, vlekken en oxidatie gedurende maximaal 5 jaar. Het buisformaat zorgt voor een bijzonder goede VPCI-distributie zodra onderdelen binnenin zijn verzegeld. Samen met de uitstekende HDPE-vochtbarrière-eigenschappen is de cilindrische vorm zodanig dat de VPCI gemakkelijk kan vervluchtigen en naar het oppervlak van het metalen onderdeel kan migreren. Perfect voor die onderdelen met een onhandig formaat of met 'moeilijk bereikbare' interieurs. Deze slang is lichtgewicht en recyclebaar. Desondanks blijft de VPCI-slang grotendeels onaangetast door de meeste oplosmiddelen, zuren en logen. Onderdelen kunnen direct worden verpakt zonder voorbehandeling met ontvetten of reinigen.

Cortec VPCI 126 zakken met vouw

De serie zakken met vouw van Cortec is een van de meest populaire formaten in het VPCI 126-assortiment. Deze zakken zijn ontworpen om alle metalen te beschermen tegen corrosieschade. Zowel ferro als non-ferro. De VPCI-corrosieremmerformule staat bekend om zijn vermogen om elk onderdeel van uw product te bereiken, zowel de moeilijk bereikbare binnenoppervlakken als de buitenkant. Door deze gebruiksvriendelijke zakken zijn conventionele roestpreventiemethoden zoals oliepreventie overbodig. Omdat VPCI 126 gevouwen zakken kunnen fungeren als een op zichzelf staande, primaire beschermingslaag, profiteert u van verlaging van de arbeidskosten omdat er geen tijdrovende voorbehandeling of omslachtig verwijderingsproces van de coating nodig is. De zakken worden op een rol geperforeerd, waardoor ze gemakkelijk toegankelijk zijn, zoals bij alle VPCI 126-producten blijven ze onschadelijk voor degene die ze hanteert. Cortec VPCI 126 Gusseted bags bieden volledige bescherming voor goederen die in binnen- of buitenland reizen. Daarnaast hebben we ook containerliners voor zeevracht op voorraad en geperforeerde platen voor projecten die dit vereisen. Antistatisch ( ESD) kan ook worden geproduceerd, evenals verschillende gecoëxtrudeerde constructies, afhankelijk van uw projectvereisten. De VPCI-formulering kan indien nodig ook worden aangepast om te produceren tot een ondoorzichtige formulering. Qua dikte is Cortec VPCI film verkrijgbaar in verschillende diktemeters van 2 tot 10 mm (50-250 micron). Voor grotere objecten kunnen breedtes worden geproduceerd van 3 "tot 32" (7.6 cm - 9.7 m).

Verpakking & opslag

Bewaar VPCI 126 blauw in de originele verpakking, binnen en buiten direct contact met zonlicht om optimale productprestaties te garanderen. Tussen 40-100 ° F (4 tot 38 ° C). VPCI 126 Blue heeft een houdbaarheid van 2 jaar. FDA goedgekeurd. Deze producten zijn allemaal warmlasbaar. Voor een optimale sealkwaliteit in combinatie met een van onze heatsealers. Overweeg voor een handheld apparaat een van onze ISZ impulsealmachines.

Price of the Product

Prijs op aanvraag

Characteristics of the Product

 • Type product VPCI
 • Model 126
 • Afmeting Various
 • Merk Cortec
 • Origin United Kingdom

I want to get more details about the product

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Verplichte velden