Infraroodfilter (LWP: Long Wave Pass) of Seoul Precision Optics Co.,Ltd

Product

Infraroodfilter (LWP: Long Wave Pass)
  • Infraroodfilter (LWP: Long Wave Pass)
  • Infraroodfilter (LWP: Long Wave Pass)
Infrarood langegolfdoorlaatfilters zijn ontworpen om een golflengte langer uit te zenden dan hun gespecificeerde 5% cut-on golflengte en om een kortere golflengte te blokkeren dan hun gespecificeerde 5% cuton-golflengte. Infrarood langegolfdoorlaatfilter en infrarood breedbanddoorlaatfilters worden vaak gebruikt voor bewegings- en inbraaksensor. De

Description of the Product

Infrarood langegolfdoorlaatfilters zijn ontworpen om een golflengte langer uit te zenden dan hun gespecificeerde 5% cut-on golflengte en om een kortere golflengte te blokkeren dan hun gespecificeerde 5% cuton-golflengte. Infrarood langegolfdoorlaatfilter en infrarood breedbanddoorlaatfilters worden vaak gebruikt voor bewegings- en inbraaksensor. De filters zijn ontworpen met de specificatie van gemiddeld minder dan 0,1% en absoluut minder dan 1% om te blokkeren om ruis te minimaliseren. De filters kunnen in verschillende maten worden geleverd op basis van de eisen van de klant.

Toepassing: industriële temperatuurmeting, continue temperatuurregeling voor productie, beveiligingssysteem, stralingsmonitor.

Price of the Product

Prijs op aanvraag

Technische details

Het grootste deel van het blokkeren op een bereik van minder dan 5um golflengte om de ruis te verminderen, hoge doorlaatbaarheid op een bereik van 7,5 ~ 14um golflengte om een hogere gevoeligheid van de sensor te maken.

Ask for a quote

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Verplichte velden