Machine protection, cover machine, conveyor of Promebat SA-NV

Product

Machine protection, cover machine, conveyor
  • Machine protection, cover machine, conveyor
Beveiligingen en apparatuur nodig zijn voor de levensduur van de mechanische onderdelen van het apparaat.
Ons assortiment omvat de volgende producten:
- BESCHERMBALGEN : altijd op maat gemaakt, individueel of in grote hoeveelheden en met een grote keuze van de stof (PVC, siliconen, polyurethaan, Kevlar, préotex,...

Description of the Product

Beveiligingen en apparatuur nodig zijn voor de levensduur van de mechanische onderdelen van het apparaat.
Ons assortiment omvat de volgende producten:
- BESCHERMBALGEN : altijd op maat gemaakt, individueel of in grote hoeveelheden en met een grote keuze van de stof (PVC, siliconen, polyurethaan, Kevlar, préotex, Nomex, .....) voor elke toepassing en extreme werkomstandigheden . De balg kan werken, zodat je demontage vermijden van mechanische componenten. Wij voeren de actie, indien nodig en bepalen van de juiste apparatuur voor uw toepassing.
- TELESCOPISCHE COVER: altijd op maat gemaakt of volgens plan, we nemen maatregelen ter plaatse indien nodig voeren we ook nood reparatie en restauratie van al uw telescopische covers. Bewakers op specifieke hoge snelheden kunnen worden aangeboden.
- ROLAFDEKKING : met doos of zonder doos met stof of folie. Dit systeem wordt ook op maat gemaakt, afhankelijk van uw toepassing en geschikte werkomstandigheden. Wij hebben een grote voorraad van doek of lap voor de reparatie en restauratie van uw rollen in een zeer korte tijdsbestek.
- AFSCHERMSCHORTEN: met aluminium of metalen lat. Dit systeem wordt ook op maat gemaakt, afhankelijk van uw toepassing en geschikte werkomstandigheden. Dit type dek kan worden opgerold of gemotoriseerde veer.
- PIT COVER: We hebben aluminium of metalen band die speciaal is ontworpen en gebouwd om uw persoonlijke putten voor het laten passeren van mobiele machines en apparatuur te beschermen. Deze tapijten kunnen haalbaar om te lopen.
- SPANENTRANSPORTEUR : de evacuatie van de chips door een transportsysteem is een belangrijke tijdsbesparing en geeft uw medewerkers een werkplek schoon en veilig. Wij hebben een breed scala van keuze van metaal tapijt, tapijten, synthetische tapijten schraper, wormschroeftransporteur, maar ook magnetisch. Dit systeem wordt steeds op maat gemaakt, afhankelijk van de toepassing en aangepast aan elk werkstation. We hebben een dienst die gespecialiseerd is in het onderhoud, de reparatie en het herstel van de chip transportbanden
- VEDERBANDSPIRAAL : bescherm uw kogelomloopspindel door spiraalveren is essentieel voor de levensduur van hen.
- SCHRAPERS en BORSTEL : Een VOORRAAD BELANGRIJK schrapers en borstels zijn verkrijgbaar in onze werkplaatsen de gehele dag beschikbaar.
- BESCHERMING: Plastic of metalen elektrische kabels en flexibele aanvulling ons assortiment. Thermische bescherming kan worden geboden voor zeer hoge temperaturen (+ / - 1600 ° gedurende 20 tot 30 seconden en 1000 ° gedurende 20 tot 30 minuten).

Price of the Product

Prijs niet meegedeeld

Ask for information

2   Producten