Moolmang Alkalisch watersysteem (UAW-200T) Aanrechtblad Alkalisch water Mineraalwater 7-traps UF-filtersysteem - Product

 Incheon  -  Zuid-Korea
Verified company
Moolmang Alkalisch watersysteem (UAW-200T) Aanrechtblad Alkalisch water Mineraalwater 7-traps UF-filtersysteem
  • Moolmang Alkalisch watersysteem (UAW-200T) Aanrechtblad Alkalisch water Mineraalwater 7-traps UF-filtersysteem
  • Moolmang Alkalisch watersysteem (UAW-200T) Aanrechtblad Alkalisch water Mineraalwater 7-traps UF-filtersysteem
  • Moolmang Alkalisch watersysteem (UAW-200T) Aanrechtblad Alkalisch water Mineraalwater 7-traps UF-filtersysteem
Moolmang alkalisch watersysteem (UAW-200T) kan u en uw gezin helpen een aantal frustrerende problemen met uw drinkwater te voorkomen, zoals slechte smaak, onaangenaam uiterlijk en potentieel schadelijke verontreinigingen.

Moolmang alkalisch watersysteem (UAW-200T) is een topkwaliteit alkalisch waterproducerend systeem dat geen elektrisch...

Description of the Product

Moolmang alkalisch watersysteem (UAW-200T) kan u en uw gezin helpen een aantal frustrerende problemen met uw drinkwater te voorkomen, zoals slechte smaak, onaangenaam uiterlijk en potentieel schadelijke verontreinigingen.

Moolmang alkalisch watersysteem (UAW-200T) is een topkwaliteit alkalisch waterproducerend systeem dat geen elektrisch apparaat vereist en drinkwater veiliger en gezonder maakt met overvloedig gezond mineraal alkalisch water. Met een verbeterde smaak en meer duidelijkheid, zult u een betere smaak vinden in voedsel en drank wanneer ze zijn gemaakt met gefilterd water. Dit systeem is ook geavanceerd qua filterprestaties en gebruiksgemak.

[Kenmerken]

Alkalisch watersysteem levert Alkaline gereduceerd water (ARW) door ons eigen unieke 7-fasen filtersysteem. ARW met overvloedige minerale en actieve waterstof die gunstig is voor het menselijk lichaam, neutraliseert de actieve zuurstof in het menselijk lichaam die de oorzaak is van ziekten.

Het menselijk lichaam kan zijn gezondheid behouden of verliezen door de reactie van de actieve zuurstof. Cellen in het immuunsysteem in het menselijk lichaam gebruiken de actieve zuurstof om bacteriën of virussen te doden en onnodige cellen of stoffen op te lossen door oxidatie.
Als de actieve zuurstof echter overmatig wordt gegenereerd, beschadigt het genen, celmembranen, eiwitten enzovoort om stoornissen te veroorzaken. Actieve zuurstof is een oorzaak van verschillende ziekten, waaronder hersenziekten zoals de ziekte van Alzheimer en de ziekte van Parkinson, kanker, staar, verharding van de slagaders, diabetes, allergie, hepatitis, nefritis, enzovoort, en zelfs betrokken bij de verschijnselen van het verouderingsproces.

De actieve zuurstof die het menselijk lichaam binnendringt, beschadigt cellen of genen rondom die veroudering of ziekten veroorzaken. Maar als de actieve waterstof wordt geïnjecteerd door het alkalische gereduceerde water, worden de actieve zuurstof en de actieve waterstof geïntegreerd om in onschadelijk water te veranderen en buiten het menselijk lichaam te worden geëlimineerd.

Wereldwijd bekend bronwater, namelijk water van Lourdes, Frankrijk, water van Tlacote, Mexico en water van Nordenauer, Duitsland bevatten allemaal overvloedige actieve waterstof.

Alkalisch verlaagd water zoals hierboven vermeld,

▶ Verwijdert de actieve zuurstof in het lichaam die onnodig is,
▶ Verbetert de immuniteit,
▶ Bevat overvloedige actieve waterstof,
▶ Verlicht kater,
▶ Snel opgenomen in het lichaam naarmate waterclusters kleiner zijn,
▶ Helpt bij het verbeteren van de smaak van koffie en thee,
▶ Helpt bij het vergroten van de smaak van gormetkeukens,
▶ En verbetert de lichamelijke gesteldheid

[7-traps alkalisch watersysteem]

1e ~ 2e fase: Multi-functionele sedimentkoolstoffilter (sedimentmembraan + GAC)
Dit speciale filter bestaat uit nieuwe koolstofkracht en speciale adsorbentia met sedimentmembraan. Aldus zijn deze koolstofmembranen in staat om lood, vluchtige organische stoffen, chloor, chlooramine, asbest, cysten en troebelheid te verwijderen / verminderen. Dit membraan is bedekt met een laag smeltgeblazen of gesponnen gebonden polypropyleen filtermedia. Dit buitenoppervlak en het adsorberende membraan kunnen filtratie tot een nominale waarde van 1 micron verschaffen.

3e ~ 4e fase: Pre-koolstoffilter (GAC + DOLKI® keramische bal)
Pre-koolstoffilter verwijdert daardoor veel vluchtige organische chemicaliën, waaronder slechte smaken en geuren, residueel chloor, schadelijke pesticiden en herbiciden, pigment en honderden andere door de mens gemaakte chemicaliën in leidingwater, omdat koolstof een stof is die het meest bekend is en het meest wordt gebruikt om te adsorberen onzuiverheden. En DOLKI Ceramic Ball maakt watermoleculen kleiner en geactiveerd door zijn unieke porositeitsstructuur en natuurlijke energie.

5e fase: UF-membraan
Ultrafiltratie (UF) is een scheidingsproces met behulp van membranen met poriegroottes in het bereik van 0,1 tot 0,001 micron.
Doorgaans zullen UF-membranen stoffen met een hoog molecuulgewicht, colloïdale materialen en organische en anorganische polymere moleculen verwijderen, waardoor alleen zoet water en opgeloste mineralen kunnen passeren. Dit is een veelgebruikt waterbehandelingsmembraan in de industrie en in de handel en nu beschikbaar voor huishoudelijk gebruik met veel voordelen vergeleken met omgekeerde osmosemembraan (RO) zoals het opslaan van mineralen na filtratie, er is geen opslagtank vereist en er zou geen afvalwater worden geproduceerd.

6e ~ 7e fase: Antioxidant Alkaline Carbon Block Filter (Carbon Block + Alkaline ORP Ball)
Dit filter is speciaal ontworpen om een ​​uitgebalanceerd pH-water te bevorderen met een verbeterd oxidatiereductiepotentieel (ORP) met behulp van aardmineraal zonder ongewenste smaken geassocieerd met uitgebalanceerde waterzuiveringssystemen met een hoge pH. Antioxidanten neutraliseren vrije radicalen, die cellen beschadigen, slagaders verstoppen en bijdragen aan chronische ziekten en veroudering. Antioxidanten zijn te vinden in bladgroenten, fruit, wijn en chocolade. Antioxidanten kunnen ook worden gevonden in bepaalde vitamines en mineralen zoals vitamine A, C en E, zink en selenium. Antioxidanten zijn natuurlijke vechters van vrije radicalen. Ze hebben ook een reserve-elektron dat ze kunnen weggeven om vrije radicalen onschadelijk te maken en te werken door de componenten van ons antioxidantensysteem te beschermen.

Price of the Product

Prijs niet meegedeeld

Technische details

Modelnummer: UAW-200T (tafelblad)
Afmetingen: 350 (W) x 100 (D) x 445 (H) mm
Gewicht: 4,0 kg
Kleur: Body-Wit, Front-Blauw

I want to get more details about the product

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Verplichte velden