Moolmang Deluxe dubbel douchefilter, NSF-gecertificeerd, verwijdert chloor, ijzer, Merury, vermindert lood, Cupper l vit - Product

 Incheon  -  Zuid-Korea
Verified company
Moolmang Deluxe dubbel douchefilter, NSF-gecertificeerd, verwijdert chloor, ijzer, Merury, vermindert lood, Cupper l vit
  • Moolmang Deluxe dubbel douchefilter, NSF-gecertificeerd, verwijdert chloor, ijzer, Merury, vermindert lood, Cupper l vit
  • Moolmang Deluxe dubbel douchefilter, NSF-gecertificeerd, verwijdert chloor, ijzer, Merury, vermindert lood, Cupper l vit
  • Moolmang Deluxe dubbel douchefilter, NSF-gecertificeerd, verwijdert chloor, ijzer, Merury, vermindert lood, Cupper l vit
Moolmang Vitafresh Advanced douchefilter

Hamful effecten van chloor in je douche

Waterzuiveringsinstallaties voegen chloor aan het water toe om bacteriën te doden die van nature in zoetwaterbronnen voorkomen, maar dat betekent niet dat je erin moet douchen. Blootstelling aan chloor en zijn bijproducten is in verband gebracht m...

Description of the Product

Moolmang Vitafresh Advanced douchefilter

Hamful effecten van chloor in je douche

Waterzuiveringsinstallaties voegen chloor aan het water toe om bacteriën te doden die van nature in zoetwaterbronnen voorkomen, maar dat betekent niet dat je erin moet douchen. Blootstelling aan chloor en zijn bijproducten is in verband gebracht met: droog haar, droge huid, huidirritatie, aangeboren afwijkingen, verhoogd asthama en kankerrisico.

Chloor wordt universeel gebruikt om openbare watersystemen chemisch te desinfecteren vanwege het toxische effect op schadelijke bacteriën, bacteriën en ziekteverwekkende organismen. Zoals hierboven gedefinieerd, is chloor een giftig gas. Met een grotere blootstelling aan giftig chloor in watervoorraden, worden de potentiële gezondheidsgevaren waar we voor staan ​​reëler.

Tijdens het baden- en doucheproces beweren sommige rapporten dat zoveel chloor het lichaam binnendringt door stomende chlorerende douchedampen of door de open poriën van de huid in te ademen als dat wat het lichaam binnenkomt door chlorerend water te drinken gedurende de hele dag.

Deze verhoogde blootstelling aan het schadelijke effect van chloor door bewoners van het huishouden kan 6 tot 100 keer meer zijn dan medisch wordt aanbevolen.

Chloor tast ook de huid en huidoliën aan, waardoor een drogend uitdrogend effect ontstaat. Douchewater kan ook huidirritaties en huiduitslag of uitdroging veroorzaken of verergeren. Het douchen en baden in gechloreerd water zal ook leiden tot het breken van haarschachten. Omdat chloor door de huid in het lichaam wordt opgenomen, kunnen bovendien lichamelijke problemen worden gegarandeerd. Het inademen van de giftige stoom kan de sinussen en longen verergeren.

Hoewel uw douchewater er schoon kan uitzien, kan het potentieel schadelijke verontreinigingen bevatten die zijn opgepikt op zijn reis door verouderingsbuizen en deze verontreinigingen kunnen huidirritatie, jeuk, droge huid en beschadigd haar veroorzaken.

Bewezen prestaties

Dechlorering door vitamine C heeft een lange geschiedenis. Het wordt gebruikt in de waterbehandeling. Het neutraliseerde zowel chloor als chlooramines volledig, en ook, de veiligste en minst giftige van dechloreringsmiddel. Bovendien, volgens testresultaten van Korea Testing & Research Institute en Korea Basic Science Institute, vertoont het meer dan 99% chloorverwijdering en kwam vitamine C 1,5 mg / ml vrij in het water.


Voel je fris

Een verfrissende douche nemen wast je dagelijkse vermoeidheid weg. Soms heeft je lichaam echter meer nodig!

Droog haar, jeuk veroorzaakt door een droge huid na een douche door het achtergebleven chloor in kraanwater! Het is alsof je een douche neemt met zwembadwater!

Moolmang Vitafresh douchefilter vermindert de blootstelling van uw huid aan agressief chloor dat huidirritatie en overmatig uitdrogen veroorzaakt. Houd je prachtige huid en haar!

Het wordt ook gebruikt voor 100% farmaceutische voedingskwaliteit Vitamine C als dechloreringsmiddel en eenvoudig ontwerp om het filter te laten werken dankzij de transparante behuizing, waardoor het gemakkelijk is om te weten wanneer het filterpatroon moet worden vervangen!

Geniet van een vitamine C-infuusdouche!

Price of the Product

Prijs niet meegedeeld

Technische details

Praktisch en veelzijdigheid

Eenvoudig te installeren op uw douchekop en werkt goed met de meeste 2.0 ~ 2.5 GPM douchekoppen zodat u uw eigen douchekop kunt houden.

Makkelijke installatie

Eenvoudig aan douchepijp bevestigen (G1 / 2x14, internationale norm)

Luxe pakket Desgin

Pak met moderne, slanke en duurzaam ontworpen doos.

Certificaat & testrapport

ISO9001, Desgin patent (30-0796528), Apparaten Patent (10-1594130), Chloorverwijderingstest (TAH-010221), RoHS (KR-160309-173-01), Kwantitatieve analyse van vitamine C, enz.

Onze Advancatges

OEM, QC, R&D (geregistreerde divisie), ISO9001, goede service, meer dan 12 jaar knowhow, octrooien

Sleutelwoord
Douchefilter, leidingwater, waterbehandeling, waterfilter, douchekop, chloor, vitamine c, vitaminefilter, vitaminendouche, moolmang, aroma, ubsinccotld`` universeel, bad


Videoclip voor referentie op YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=uN2PpFRpQ2w
https://www.youtube.com/watch?v=92ltxW7pqR4
https://www.youtube.com/watch?v=Ziulo8ylgMA
https://www.youtube.com/watch?v=rf4QErXUfAM

I want to get more details about the product

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Verplichte velden