Moolmang Pure douchekop / roestverwijdering / kalkaanslag / waterbesparend / ionen / zijdeachtige spray / hogedruk l hi - Product

 Incheon  -  Zuid-Korea
Verified company
Moolmang Pure douchekop / roestverwijdering / kalkaanslag / waterbesparend / ionen / zijdeachtige spray / hogedruk l hi
  • Moolmang Pure douchekop / roestverwijdering / kalkaanslag / waterbesparend / ionen / zijdeachtige spray / hogedruk l hi
  • Moolmang Pure douchekop / roestverwijdering / kalkaanslag / waterbesparend / ionen / zijdeachtige spray / hogedruk l hi
  • Moolmang Pure douchekop / roestverwijdering / kalkaanslag / waterbesparend / ionen / zijdeachtige spray / hogedruk l hi
Moolmang Vitafresh douchekop

Hamful effecten van chloor in je douche

Waterzuiveringsinstallaties voegen chloor aan het water toe om bacteriën te doden die van nature in zoetwaterbronnen voorkomen, maar dat betekent niet dat je erin moet douchen. Blootstelling aan chloor en zijn bijproducten is in verband gebracht met: droog ha...

Description of the Product

Moolmang Vitafresh douchekop

Hamful effecten van chloor in je douche

Waterzuiveringsinstallaties voegen chloor aan het water toe om bacteriën te doden die van nature in zoetwaterbronnen voorkomen, maar dat betekent niet dat je erin moet douchen. Blootstelling aan chloor en zijn bijproducten is in verband gebracht met: droog haar, droge huid, huidirritatie, aangeboren afwijkingen, verhoogd asthama en kankerrisico.

Chloor wordt universeel gebruikt om openbare watersystemen chemisch te desinfecteren vanwege het toxische effect op schadelijke bacteriën, bacteriën en ziekteverwekkende organismen. Zoals hierboven gedefinieerd, is chloor een giftig gas. Met een grotere blootstelling aan giftig chloor in watervoorraden, worden de potentiële gezondheidsgevaren waar we voor staan ​​reëler.

Tijdens het baden- en doucheproces beweren sommige rapporten dat zoveel chloor het lichaam binnendringt door stomende chlorerende douchedampen of door de open poriën van de huid in te ademen als dat wat het lichaam binnenkomt door chlorerend water te drinken gedurende de hele dag.

Deze verhoogde blootstelling aan het schadelijke effect van chloor door bewoners van het huishouden kan 6 tot 100 keer meer zijn dan medisch wordt aanbevolen.

Chloor tast ook de huid en huidoliën aan, waardoor een drogend uitdrogend effect ontstaat. Douchewater kan ook huidirritaties en huiduitslag of uitdroging veroorzaken of verergeren. Het douchen en baden in gechloreerd water zal ook leiden tot het breken van haarschachten. Omdat chloor door de huid in het lichaam wordt opgenomen, kunnen bovendien lichamelijke problemen worden gegarandeerd. Het inademen van de giftige stoom kan de sinussen en longen verergeren.

Hoewel uw douchewater er schoon kan uitzien, kan het potentieel schadelijke verontreinigingen bevatten die zijn opgepikt op zijn reis door verouderingsbuizen en deze verontreinigingen kunnen huidirritatie, jeuk, droge huid en beschadigd haar veroorzaken.

Feature & voordelen

Vitamine C-infuusdouche
Met vitamine C doordrenkt douchewater met een vitamine C gelijk aan 600 sinaasappels, houd je stralende huid en prachtig haar.


Verwijdert achtergebleven chloor
Verwijdert 99,9% van het resterende chloor in uw douchewater om uw gezonde huid en haar van uw huid bloot te stellen aan agressief chloor.

Verwijdert verontreinigende stoffen
Katoenen filterpatroon in de kop verwijdert fijne verontreinigingen zodat u kunt genieten van een meer schone douche.

Hoge druk douche
Gespecialiseerde doucheplaat die 200% van de waterdruk verhoogt, zodat u kunt genieten van een verfrissende douche en het massage-effect van de spa kunt ervaren.

Price of the Product

Prijs niet meegedeeld

Technische details

Waterbesparing tot
Speciale doucheplaat zorgt voor waterbesparing tot 40% in vergelijking met de algemene douchekop vanwege het debiet is 6,0 liter per minuut, maar de geberale douchekop vertoont meer dan 9 ~ 10 liter per minuut.

Zachte en zijdeachtige douche
Gespecialiseerde doucheplaat met een klein gaatje van 0,23 mm biedt een zachte en zijdeachtige douchestraal. U kunt genieten van een zachte douche voor uw huid.


Fris een ionendouche
Gespecialiseerde doucheplaat maakt de douchekop om verse An-ionen meer dan 400.000 ea vrij te geven. U kunt dus genieten van een zoetwaterdouche.


Kleinere watercluster
Gespecialiseerde DOLKI keramische bal maakt waer cluster kleiner door zijn natuurlijke porositeitsstructuur en water wordt zachter dan normaal.

Luxe pakket Desgin

Pak met moderne, slanke en duurzaam ontworpen doos.

Certificaat & testrapport

ISO9001, patent (10-1594130, 101511264), chloorverwijderingstest (TAH-010221), RoHS (KR-160309-173-01), kwantitatieve analyse van vitamine C, enz.

Onze Advancatges

OEM, QC, R&D (geregistreerde divisie), ISO9001, goede service, meer dan 12 jaar knowhow, octrooien

Sleutelwoord
Douchekop, vitamine C, aroma, vitaminedouche, chloor, vitaminefilter, moolmang, ubsinc, silkyshower, hogedruk, waterbesparend, handheld, waterfilter, bad, douche

Videoclip voor referentie op YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=TFk7-YOijEA
https://www.youtube.com/watch?v=92ltxW7pqR4.


Specificatie

Type: Handdouche
Materiaal: ABS, PC, Silicium, enz
Plaats van herkomst: Zuid-Korea
Merknaam: Moolmang
Modelnummer: UMVF-CSHP01
Netto gewicht: 200 g
Levensduur filter: 30 ~ 45 dagen per filterpatroon voor de 4 familieleden gemiddeld
Temperatuur: 53.6 ~ 140 ºF
Druk: 28,4 ~ 113,6 PSI
Snelheidsstroom: 1,58 GPM
Inlaat: G1 / 2x14 (Int'l Standard)
Kleur: Transparant lichaam
Gebruik: Alleen voor douche
Naam: Moolmang Vitafresh douchekop
Feature: Eco-vriendelijk
Samenstelling: douchekop 1 stuk + gebruikershandleiding / doos
Pakket: Desinged Color Box
Grootte: 74 * 67 * 257 mm

I want to get more details about the product

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Verplichte velden