Moolmang Vitafresh douchekop, Vitaminedouche, Verwijdert chloor Verwijder fijne verontreinigende douchekop - Product

 Incheon  -  Zuid-Korea
Verified company
Moolmang Vitafresh douchekop, Vitaminedouche, Verwijdert chloor Verwijder fijne verontreinigende douchekop
  • Moolmang Vitafresh douchekop, Vitaminedouche, Verwijdert chloor Verwijder fijne verontreinigende douchekop
  • Moolmang Vitafresh douchekop, Vitaminedouche, Verwijdert chloor Verwijder fijne verontreinigende douchekop
  • Moolmang Vitafresh douchekop, Vitaminedouche, Verwijdert chloor Verwijder fijne verontreinigende douchekop
Moolmang Vitamax Deluxe dubbel douchefilter

Uw douchewater

Chloor

Waterzuiveringsinstallaties voegen chloor aan het water toe om bacteriën te doden die van nature in zoetwaterbronnen voorkomen, maar dat betekent niet dat je erin moet douchen. Blootstelling aan chloor en zijn bijproducten is in verband gebracht met d...

Description of the Product

Moolmang Vitamax Deluxe dubbel douchefilter

Uw douchewater

Chloor

Waterzuiveringsinstallaties voegen chloor aan het water toe om bacteriën te doden die van nature in zoetwaterbronnen voorkomen, maar dat betekent niet dat je erin moet douchen. Blootstelling aan chloor en zijn bijproducten is in verband gebracht met droog haar, huidirritatie, geboorteafwijkingen, verhoogde astma en kanker enz.

Zware metalen

Zware metalen komen op twee manieren in ons watersysteem; ten eerste via industriële, gemeentelijke en stedelijke afvloeiing en ten tweede via sijpeling in ondergrondse watervoorraden. Blootstelling aan zware metalen is in verband gebracht met leerproblemen, geheugenstoornissen, schade aan het zenuwstelsel en gedragsproblemen zoals agressiviteit en hyperactiviteit.

Roest en sedimenten

Roest (rood water) kan worden veroorzaakt door versleten buis en deze kan ijzer en sedimenten bevatten. Blootstelling aan roest en sedimenten zijn in verband gebracht met huidirritatie, verhoogde allergische reactie en oogproblemen, enz.

Bacteriën

Gnarly bacteriën zoals E.coli kunnen hun weg vinden in water uit menselijk en dierlijk afval dat in reservoirs uit gebroken leidingen en rioleringen stroomt. De effecten zijn afhankelijk van het soort bacteriën dat in uw water aanwezig is. Bacteriële infecties kunnen huidproblemen veroorzaken bij zwemmers, oor tot long en spijsverteringsproblemen.


Superieure waterzuivering

Terwijl uw douchewater er schoon uitziet. Het kan potentieel schadelijke verontreinigingen bevatten die zijn opgepikt op zijn reis door verouderende leidingen. Bovendien wordt chloor toegevoegd aan de openbare watervoorziening om bacteriën en andere ziekteverwekkers te doden. Chloor en deze andere verontreinigingen zijn in verband gebracht met droog haar, droge huid, huidirritatie, astma en meer.

Welnu, je kunt een beetje gemakkelijker beginnen te ademen door je gezondheid en schoonheid in eigen handen te nemen. Dit douchefiltersysteem vermindert schadelijke niveaus van chloor, zware metalen, roest, zand, bacteriën en andere sedimenten. Moolmang filtertechnologie is ons streven om beter water voor uw douche te bieden. Wij geloven dat iedereen toegang moet hebben tot schoon en zuiver douchewater en ons douchefiltersysteem moet worden getest om meer verontreinigingen te verminderen dan enig ander merk.

Bewezen prestaties

Filtratie- en reductieprestaties van Moolmang Vitamax Deluxe dubbel douchefilter bewezen door NSF International en Korean Environment & Water Works Institute. En het is het eerste Koreaanse douchefiltersysteem dat is getest en gecertificeerd tegen NSF / ANSI 177 voor de reductie van vrij beschikbaar chloor en NSF / ANSI 372 voor de verificatie van het lage loodgehalte van NSF International (VS). Het is ook getest op de reductie van residueel chloor (99%), ijzer (100%), kwik (100%), lood (63%), koper (33%) en voorkomt kiemgroei door Korean Environment & Water Works Instituut.

Kenmerken & Voordelen

Zuivert douchewater
Vermindert chloor, zware metalen, roest, zand, bacteriën en andere sedimenten uit uw douchewater.

Kan haar en huid verbeteren
Ongefilterde kraanwater kan chloor en synthetische chemicaliën bevatten die ruw zijn voor je haar en huid. Deze stoffen worden geassocieerd met overmatig drogen, waardoor de huid beschadigd raakt en het haar zijn glans verliest. Moolmang Vitamax Deluxe Dual Shower Filter vermindert chloor voor zachter haar, gladdere huid en een schonere douche.

Kan de gezondheid van de luchtwegen verbeteren
Vermindert het chloor dat normaal in de vorm van stoom in de lucht vrijkomt tijdens het douchen, dit resulteert in een betere ademhalingsgezondheid.

Spa-achtige ervaring met elke douche
Douchen met Moolmang Vitamax Deluxe dubbele douchefilter is als douchen in bronwater. U zult zich verheugen op het nemen van elke douche.

Gecertificeerde en vertrouwde prestaties
In een Indsutry verzadigd met niet-gevalideerde en overdreven prestatieclaims, kunt u gerust zijn wetende dat Moolmang Vitamax Deluxe dubbel douchefilter heeft geïnvesteerd in testen en certificering door externe partijen door de toonaangevende autoriteiten van de waterfiltratie-industrie NSF International, om onze prestaties te bewijzen.

Krachtige meertraps waterfiltratie
Zeer effectief tarkets chloor, zware metalen, roest, zand, bacteriën en andere sedimenten voor superieure waterzuivering.

Superieur ontwerp
Het is morden, strak en duurzaam ontwerp is gebouwd om lang mee te gaan en zal de esthetiek van elke douche en geregistreerd ontwerpoctrooi in Korea verbeteren. Het ontwerp zorgt ook voor eenvoudige filtervervanging.

Snelle en eenvoudige installatie
Kan in slechts enkele minuten aan uw bestaande doucheconfiguratie worden bevestigd zonder dat speciaal gereedschap nodig is.

Price of the Product

Prijs niet meegedeeld

Technische details

Praktisch en veelzijdigheid

Eenvoudig te installeren op uw douchekop en werkt goed met de meeste 2.0 GPM douchekoppen zodat u uw eigen douchekop kunt houden.

Makkelijke installatie

Bevestig eenvoudig aan een douchepijp (G1 / 2x14, internationale standaard) met behulp van de connector die in de doos is meegeleverd.

Luxe pakket Desgin

Pak met moderne, slanke en duurzaam ontworpen doos.

Certificaat & testrapport

ISO9001, Desgin patent (30-0906978), NSF / ANSI 177, NSF / ANSI 372, Chloorverwijdering & Heavy Metal Test (IL-170470, 170677), etc.

Onze Advancatges

OEM, QC, R&D (geregistreerde divisie), ISO9001, goede service, meer dan 12 jaar knowhow, octrooien

Sleutelwoord
NSF, douchefilter, leidingwater, roest, sediment, waterfilter, chloor, zwaar metaal, ijzer, kwik, lood, koper, universeel, moolmang, ubsinccotld, waterbehandeling, zuiveringsinstallatie, bad

Videoclip voor referentie op YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=h2cBrzAk1DI
https://www.youtube.com/watch?v=LD2Qf50-AfM
https://www.youtube.com/watch?v=WMLMprezAXE

I want to get more details about the product

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Verplichte velden