PVSYS Alles in één straatlantaarn op zonne-energie DM-type - Product

 Shanghai  -  China
Verified company
PVSYS Alles in één straatlantaarn op zonne-energie DM-type
  • PVSYS Alles in één straatlantaarn op zonne-energie DM-type
PVSYS Alles in één straatlantaarn op zonne-energie DM-type

1. Onafhankelijke accubak voor particulier model
De hele lamp is IP66-bescherming en de batterij is uitgerust met een privémodel van onafhankelijke batterijboxbescherming, die effectief waterdicht, stofdicht en slagvast is. Vergeleken met accu's zonder accubakbescherming w...

Description of the Product

PVSYS Alles in één straatlantaarn op zonne-energie DM-type

1. Onafhankelijke accubak voor particulier model
De hele lamp is IP66-bescherming en de batterij is uitgerust met een privémodel van onafhankelijke batterijboxbescherming, die effectief waterdicht, stofdicht en slagvast is. Vergeleken met accu's zonder accubakbescherming wordt de levensduur 2 keer verlengd.

2. Afstandsbediening:
De straatlantaarn op zonne-energie is uitgerust met een afstandsbediening, die de werkmodus van de straatlantaarn kan instellen om zich aan te passen aan verschillende complexe verlichtingsomgevingen; veelvoorkomende modellen zijn: tijdcontrolemodel, inductiemodus, gemengde modus, enz.

3. Modulair ontwerp:
Het algehele gebruik van modulair ontwerp, afneembare accubak, afneembare controller, eenvoudige installatie en later onderhoud.

4. Efficiënt zonnepaneel
Het zonnepaneel maakt gebruik van geïmporteerde siliciumwafel met hoog rendement, die een lange levensduur en een succespercentage van meer dan 19% heeft. Het kan zelfs in een regenachtige en regenachtige omgeving worden opgeladen.

5. Meerdere detectiemodi:
Straatlantaarns op zonne-energie zijn uitgerust met lichtdetectie, automatisch opladen gedurende de dag en automatische verlichting 's nachts om volledige automatisering te bereiken; met infrarood menselijke sensorkop komen mensen naar het volle licht, mensen lopen om energie te besparen, kunnen de lengte van de verlichting maximaliseren.

6.3030 Modulaire lichtbron
De lampkralen zijn allemaal geïmporteerde chips, die de voordelen hebben van hoge helderheid, lage demping, laag energieverbruik, lange levensduur en sterk antistatisch vermogen. De producten zijn ingekapseld in siliconen, wat voldoet aan de eis van milieuvriendelijke loodvrije procesproducten.

7.IP66 waterdichte classificatie:
De straatlantaarn op zonne-energie heeft de IP66-waterdichtheid van de internationale norm doorstaan; zelfs in ruwe omgevingen kan het normaal werken om aan de installatiebehoeften van verschillende klanten te voldoen.

8.De levensduur is meer dan 50000 uur;
Gebaseerd op het concept van optimale selectie, heeft ons bedrijf rigoureus onderzoek gedaan naar de materiaalkeuze van het product en een gestandaardiseerd productieproces aangenomen voor elk detail en proces van het product om ervoor te zorgen dat elk product wordt geleverd voordat het onze fabriek verlaat.

9.Installeer en gebruik zonder bedrading!
In vergelijking met de stadsverlichting gebruiken de straatlantaarns op zonne-energie een schonere zonne-energiebron, zonder dat er extra bedrading en onderhoud nodig is, en ze worden geïnstalleerd en gebruikt.

Kijk voor meer informatie op de link: Alles in één straatlantaarn op zonne-energie
Startpagina: www.pv-system.net
E-mail: sales@pv-system.net

Price of the Product

Prijs op aanvraag

Characteristics of the Product

  • Type product All in one solar street light
  • Merk PVSYS
  • Certification CE
  • Label DM
  • Origin China

I want to get more details about the product

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Verplichte velden