RAPHA PERI PINE PLUS of PCC Corporation

Product

RAPHA PERI PINE PLUS
  • RAPHA PERI PINE PLUS
  • RAPHA PERI PINE PLUS
RAPHA PERI PINE PLUS een voor de gezondheid functionele voeding bevat de pine destillaat geconcentreerde olie die plantaardige natuurlijke component van dennennaalden. pine destillaat geconcentreerde olie beschermt hersencellen en craniale zenuwen, zuivert het bloed en bloedvaten, ontmantelt de vreemde stoffen in nauwe of afgesloten bloedvaten en v

Description of the Product

RAPHA PERI PINE PLUS een voor de gezondheid functionele voeding bevat de pine destillaat geconcentreerde olie die plantaardige natuurlijke component van dennennaalden. pine destillaat geconcentreerde olie beschermt hersencellen en craniale zenuwen, zuivert het bloed en bloedvaten, ontmantelt de vreemde stoffen in nauwe of afgesloten bloedvaten en vergemakkelijkt de doorstroming van het bloed. Het heeft ook functies van verkwikkende energie, verbetering van het immuunsysteem, het maken van cellen en anti-oxidant effacement met benodigde voedingsstoffen.

Price of the Product

Prijs niet meegedeeld

Technische details

RAPHA PERI PINE PLUS beschermt onze cellen tegen de schadelijke zuurstof in ons lichaam en helpt bij de vorming, bevordert een normale groei en ontwikkeling van epitheliale cellen. Niet alleen het helpen van de ogen gewend zijn aan het zicht in een donkere plaats, maar het helpt ook vision improvement. Het vormt de huid en de slijmvliezen, en houdt de functies van de huid. Verbetering van de bloedcirculatie. De versterking van de functies van de lever, nieren, hart. Gevoelloosheid en beroerte. Behandelt hartkloppingen en kortademigheid. Het verminderen van het cholesterol tellen. Verbetering en behandeling van hoofdpijn, misselijkheid na het drinken. Het verbeteren van de binnenkant van de darmen, het verlichten van constipatie. Behandeling van verschillende infecties. Zweren in de mond of op de tong. Het haar beschermen. Verbeteren van de fysieke gesteldheid. Het verbeteren van hoge bloeddruk, hyperlipidemie, neutrale lipiden. Preventie en behandeling van hersenziekten. Vergroting van de lever functies. Een evenwichtige bloedsuikerspiegel. Het verbeteren van sproeten, puistjes. Preventie van parodontitis. Genezen eczeem, zwemmerseczeem. Het verbeteren van de echtelijke relatie. Pine needle destillaat geconcentreerde olie.D-α-tocoferol.Drie keer per dag één capsule per dag, drie capsules per dag.450㎎ voor 1 capsule.30 capsules in 1 doos, 90 capsules in 1 doos.Blijf uit de buurt van direct zonlicht, op een droge, koele plaats.

Category of the Product

Ask for a quote

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Verplichte velden