s + wonder fermentatie huidverzorging cadeauset of LS COSMETIC Co.,Ltd

Product

s + wonder fermentatie huidverzorging cadeauset
  • s + wonder fermentatie huidverzorging cadeauset
Verwijdert onnodig afval en dode huidcellen voorzichtig van uw huid en kalmeert uw ruwe huid door het huidritme te regelen om uw huid schoon en transparant te maken. Herstelt een huidbalans door uw huid van olie en vocht te voorzien en het te beschermen tegen schadelijke omgeving en stress om het gezond en helder te houden. Verbetert uw huid bescha

Description of the Product

Verwijdert onnodig afval en dode huidcellen voorzichtig van uw huid en kalmeert uw ruwe huid door het huidritme te regelen om uw huid schoon en transparant te maken. Herstelt een huidbalans door uw huid van olie en vocht te voorzien en het te beschermen tegen schadelijke omgeving en stress om het gezond en helder te houden. Verbetert uw huid beschadigd door een externe omgeving en helpt de vitaliteit van de huid te bevorderen door uw huid te voorzien van vocht en voeding.
Voorkomt verdamping van vocht door een natuurlijke bescherming te vormen met plantaardige vochtinbrengende elementen die de huid vocht en voeding geven en je een donkere en levenloze huid gehydrateerd en helder maken.

Price of the Product

Vanaf {0} 48.05 AED

Ask for a quote

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Verplichte velden