Test Cable Assembly_6GHz of Telcon RF Pharmaceutical Inc.

Product

Test Cable Assembly_6GHz
  • Test Cable Assembly_6GHz
  • Test Cable Assembly_6GHz
Telcon's microgolftestkabelassemblages zijn ontworpen om een ​​optimale, duurzame, nauwkeurige test- en meetinterconnectieoplossing te bieden, waarbij bij toepassing betrouwbaarheid en stabiliteit een sleutelfactor zijn. Langere levensduur met consistente prestaties, wat resulteert in meer rendement in totale eigendomskosten, geven de meeste gebrui

Description of the Product

Telcon's microgolftestkabelassemblages zijn ontworpen om een ​​optimale, duurzame, nauwkeurige test- en meetinterconnectieoplossing te bieden, waarbij bij toepassing betrouwbaarheid en stabiliteit een sleutelfactor zijn. Langere levensduur met consistente prestaties, wat resulteert in meer rendement in totale eigendomskosten, geven de meeste gebruikers aan.
6GHz-testkabelassemblages zijn verkrijgbaar in mannelijke typen SMA- en N-verbindingen met een zeer stabiele fase tot 6Ghz met gegarandeerde elektrische prestaties.
                                                     
√ Aanbevolen waar nodig met zeer stabiele fase-applicatie tot 18 Ghz.
√ Maximale VSWR 1,25 of lager met stabiliteit van amplitude en fase zijn gegarandeerd, terwijl frequente buiging en breed bereik van temperatuurcyclusomgeving.
√ Zeer zuinige kosten zorgen voor klanttevredenheid.

Price of the Product

Prijs op aanvraag

Technische details

* kan worden aangepast aan de behoeften van de klant

Ask for a quote

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Verplichte velden

14   Producten