VCI | Valdamark Direct of Valdamark Ltd

Product

VCI | Valdamark Direct
  • VCI | Valdamark Direct
  • VCI | Valdamark Direct
  • VCI | Valdamark Direct
Valdamark heeft een uitgebreide voorraad marktleidende VCI-corrosieremmerproducten.
VCI-zakken zijn perfect voor het beschermen van gevoelige ferrometalen, of ze nu door de toeleveringsketen of tijdens opslag reizen.

Wat is VCI Film?

Vluchtige corrosieremmer. De Corrosion Inhibitor-formule werkt door middel van een met

Description of the Product

Valdamark heeft een uitgebreide voorraad marktleidende VCI-corrosieremmerproducten.
VCI-zakken zijn perfect voor het beschermen van gevoelige ferrometalen, of ze nu door de toeleveringsketen of tijdens opslag reizen.

Wat is VCI Film?

Vluchtige corrosieremmer. De Corrosion Inhibitor-formule werkt door middel van een methode van polaire binding waarbij zodra uw goederen zijn verzegeld in de afgesloten ruimte, de moleculen een soort 'mini-atmosfeer' creëren die zich hecht aan het oppervlak van uw metalen product.

Dit beschermt de goederen vervolgens op de lange termijn tegen de gebruikelijke corrosieraden. Waaronder lucht, water, stof, zuren en transpiratie.

Corrosieremmers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en leveringen. Flexibele verpakkingen op basis van Low Density Polyethylene (LDPE) met 'ingebouwde' VCI zijn de meest populaire keuze, met name voor goederen die voor langere tijd vervoerd, geëxporteerd of opgeslagen moeten worden.

VCI Film heeft enkele belangrijke voordelen doordat de LDPE-kunststof een lage tot matige vochtbarrière biedt. Naast bescherming tegen corrosie.

Het is ook heel gemakkelijk te gebruiken en biedt een betere bescherming tegen omgevingsverontreinigingen zoals stof en vervuilde lucht.

Hoe werkt VCI Paper?

Op vrijwel dezelfde manier als de corrosiebeschermingsfilm. Het papier is in wezen de drager voor de corrosieremmers.

Men kan zeggen dat de corrosieremmers de neiging hebben om sneller van papier af te geven en te migreren dan van film. Dit is perfect voor vochtige omstandigheden waar de agressieve omgeving de chemische reactie versnelt om corrosie te laten plaatsvinden.
VCI Paper verzacht dit enigszins.

Wat is het verschil tussen VCI en VPCI?

VPCI® is gepatenteerde Cortec®-technologie. VPCI of  Dampfase-corrosieremmers gebruik maken van een werkingsmechanisme dat als superieur kan worden beschouwd aan gewone VCI-plastic zakken.

VPCI-corrosieremmers migreren en binden zich aan de nabijgelegen metalen oppervlakken om een ​​dunne moleculaire laag te vormen die goederen tot ver in de toekomst tegen roest en corrosie beschermt.

Corrosieremmers in de dampfase hebben de neiging om een ​​meer consistent product te zijn doordat de dosering van de formule zelf volumetrisch gebeurt voor elke zak, net als bij het blauwe LDPE-polyetheen.

In tegenstelling tot goedkopere alternatieven blijft VPCI goed werken op de lange termijn. Het wordt door 's werelds toonaangevende fabricagemerken vertrouwd als een van de beste beschikbare methoden voor corrosiepreventie.

Daarnaast zijn er veel aanvullende producten die kunnen worden gebruikt voor een optimale oplossing of als zelfstandige maatregel.

We hebben een breed assortiment van anti-corrosiespray formules die op zichzelf kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan corrosiewerende werkzaamheden of op metalen goederen kunnen worden gespoten / verneveld voordat ze worden verzegeld in flexibele verpakkingen.

Onze bulkkortingen op  VCI-papierformaten krijgen

Voor degenen die een  VCI-tassen (heeft nodig  heat sealer) en VCI Zip Lock-tassen voor eenvoudige sluiting.

Price of the Product

Prijs op aanvraag

Characteristics of the Product

  • Type product VCI Corrosieremmer
  • Model Various
  • Afmeting Various
  • Merk Various
  • Certification TRGS 615
  • Label Corrosieremmer
  • Origin United Kingdom

Ask for a quote

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Verplichte velden