Ontdek 18.000 bedrijven in de Belgische bouwsector.

Kompass Benelux biedt een zoekgids aan voor opzoeken van B2B bedrijven. Dankzij ons uniek classificatiesysteem waarbij alle B2B activiteitensectoren worden opgenomen is het één van de meest uitgebreide classificaties ter wereld. Ter vergelijking, CPV, SIC en NACE hebben slechts enkele duizenden referenties. De Kompass classificatie is beschikbaar in meer dan 60 landen en vertaald in 24 talen. De Kompass classificatie wordt opgedeeld in 67 activiteitensectoren verdeeld over 15 algemene groepen in 3.000 activiteitenbranches en in 55.000 producten en diensten.
De Belgische bouwsector bestaat uit verschillende belangrijke sectoren die worden onderverdeeld in: de bouwnijverheid, metaalconstructies voor de bouwsector, metalen leidingen, kleppen en containers en beveiliging apparatuur.
Onze belangrijkste klanten binnen de Belgische bouwsector zijn: Mecaspring SA, Cinesac SA NV, Promebat SA NV, Air Compact Belgium NV, Care NV en nog veel meer… Wilt u ook genieten van meer visibiliteit voor uw bedrijf ontdek dan de Booster formule van Kompass Benelux.
Meer Verminder

Bouw

België

36656 
Bedrijven die overeenkomen met uw opzoeking
Terug naar boven